Η εταιρεία Operafhouse μετά από 27 χρόνια λειτουργίας κατέχει μία από τις ηγετικές θέσεις στο χώρο του Γυναικείου Βραδινού αλλά και Νυφικού Φορέματος. 

Η μοναδική αισθητική και η ποιότητα των προϊόντων μας, είναι το αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών που θέτουμε στους συνεργάτες μας αλλά και σε εμάς! 

Το εξειδικευμένο ατελιέ που συνεργαζόμαστε αλλά και ο σχεδιαστής μας κ. Ιωάννης Κοκτσίδης βρίσκονται πίσω από τις περισσότερες δημιουργίες μας και μας δίνουν το προνόμιο να σας παρέχουμε όχι μόνο σχεδιαστική πρωτοπορία και άριστη ποιότητα αλλά και το πλεονέκτημα της ευελιξίας, τόσο στα Νυφικά όσο και στα Βραδινά μας φορέματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και μαζί να συνδημιουργούμε το Νυφικό ή το Βραδινό φόρεμα σας ακριβώς έτσι όπως το έχετε φανταστεί! 

Εύκολα, γρήγορα και με την κατάλληλη καθοδήγηση από το έμπειρο προσωπικό του καταστήματός μας έχετε την ευκαιρία να δώσετε μορφή στο φόρεμα των ονείρων σας ή να κάνετε τις αλλαγές της αρεσκείας σας στις ήδη υπάρχουσες δημιουργίες μας, βασικό στοιχείο υπεροχής και εδραίωσης του brand μας όλα αυτά τα χρόνια. 

Επίσης, με τη δημιουργία του e-shop μας μπορείτε πλέον πολύ εύκολα και ξεκούραστα, από την άνεση του σπιτιού σας, αλλά με την ίδια εμπιστοσύνη και εγγύηση που παρέχει το brand μας, να περιηγηθείτε στο μεγαλύτερο μέρος των Συλλογών μας και κάντε τις αγορές σας απολαμβάνοντας το πλεονέκτημα μοναδικών online προνομίων.

Οι δημιουργίες του Operafhouse απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών που ζουν ένα σύγχρονο τρόπο ζωής, έχουν άποψη και θέλουν να ξεχωρίζουν και να εκφράζουν την προσωπικότητα και τη θηλυκότητα τους μέσα από τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Μοντέρνα αλλά και πιο κλασικά, πάντα θηλυκά ρούχα με άποψη, που ακολουθούν πάντα τις διεθνείς τάσεις.

Στόχος μας ήταν πάντα και παραμένει να προσφέρουμε μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία τόσο με το φυσικό μας κατάστημα όσο και με το e-shop μας! 


Enjoy the experience!