Wedding Shoes - Fit for a princess, fit for you!

Στη λίστα των πραγμάτων που αφορούν στην προετοιμασία του γάμου σας αμέσως μετά την επιλογή νυφικού μπαίνει η επιλογή του παπουτσιού.

Και γιατί είναι εξίσου σημαντικό με το νυφικό σας φόρεμα, καθώς είναι αυτό που θα τελειοποιήσει και θα απογειώσει την εικόνα σας αλλά και γιατί μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο χρονοβόρα απ όσο την περιμένατε ή ελπίζατε . Κανένας λόγος για άγχος. Όλα θα γίνουν και on time και με τον καλύτερο τρόπο.

 

Γι’  αυτό θα σας δώσω μερικά χρήσιμα tips να έχετε κατά νου ώστε η επιλογή του νυφικού σας παπουτσιού να γίνει και πιο εύκολη και πιο γρήγορη και βέβαια να είναι η πλέον ταιριαστή για την καθεμία από εσάς !

Ξεκινάμε, λοιπόν, με το προφανές αλλά και το σημαντικότερο όλων:

·        Να ταιριάζουν με το στιλ του Νυφικού σας

Εννοείται πως τα παπούτσια θα πρέπει επιλεγούν αφού θα έχετε καταλήξει στο νυφικό σας. Το στιλ, η διάθεση, το ύφος τους, το χρώμα όλα θα πρέπει να ταιριάζουν με το νυφικό σας ώστε να συμπληρώνουν αρμονικά και σωστά την εικόνα σας.


  • Να ταιριάζουν με την απόχρωση του Νυφικού σας

Ή να ταιριάζει καλά η απόχρωση ή να είναι σε εντελώς διαφορετική από αυτή του νυφικού σας και είτε από μόνα τους να δίνουν μία άλλη δυναμική στην εικόνα ή η εικόνα να συμπληρώνεται σε συνδυασμό με κάποια άλλο επιπλέον αξεσουάρ στην ίδια με τα παπούτσια απόχρωση. Εάν τελικά επιλέξετε χρώμα (αντί του λευκού), πέρα από το ότι αυτό συνηθίζεται τελευταία όλο και περισσότερο, θα είναι και πιο εύκολο για εσάς να τα συνδυάσετε και να τα φορέσετε ξανά και εκτός του γάμου σας.






  • Να μπορούν να φορεθούν άνετα για αρκετές ώρες

Μην παρασυρθείτε και μην ενδώσετε στην αγορά παπουτσιών που σας φαίνονται τέλεια, υπέροχα, μοναδικά και ανεπανάληπτα αλλά δυστυχώς δε σας είναι τόσο άνετα... Οι ώρες που θα τα φοράτε είναι πολλές, ακόμα και στην περίπτωση που σκέφτεστε ότι μετά την είσοδό σας στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης θα τα αλλάξετε με άλλα. Και επίσης, τη μέρα εκείνη δεν είναι σκόπιμο να προσθέσετε ακόμη ένα “πρόβλημα-άγχος”. Είναι μία μέρα που θα πρέπει απλά να την απολύσετε και όχι να έχετε το νου σας στα παπούτσια που σας στενεύουν και πότε θα έρθει η ώρα να τα βγάλετε.


  • Να σας κάνουν να ξεχωρίζετε

Τα παπούτσια είναι σημαντικό μέρος, όπως είπαμε, της συνολικής σας εικόνας και κάποιες από εσάς μπορεί να επιλέξουν να είναι αυτό το στοιχείο που θα προσθέσουν στην εμφάνισή τους ώστε να τους δώσει το boost που επιθυμούν. Μπορεί ας πούμε το νυφικό να είναι απλό και λιτό και να θέλουν να δώσουν ένταση με το παπούτσι. Σε αντίθετη βέβαια περίπτωση, όπου το νυφικό είναι αυτό που επιλέχθηκε για να κλέψει την παράσταση, το παπούτσι οφείλει να είναι ήσυχο και απέριττο.



  • Η γραμμή τους να κολακεύει το πόδι σας

Επιλέξτε το σχέδιο παπουτσιού που ταιριάζει στο σχήμα των ποδιών σας. Αν έχετε πιο “γεμάτες” γάμπες ή έντονους αστραγάλους, αποφύγετε τα σχέδια που δένουν με λουράκια. Προτιμήστε γόβες ή πέδιλα που προσιδιάζουν στον σωματότυπό σας και γνωρίζετε ότι σας πηγαίνουν. Πάντα σε σχέση με το νυφικό σας.



  • Μην το παρακάνετε με το ύψος των τακουνιών

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ύψος και το πάχος των τακουνιών. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε άνετα να τα περπατήσετε και ότι είστε εξοικειωμένη με το ύψος τους. Τέλος, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και το ύψος του γαμπρού ε? J Γενικά, το ύψος των 7εκ συνήθως είναι ενδεδειγμένο για τις περισσότερες, καθώς και ύψος χαρίζει και είναι η άνεσή του συνήθως είναι ικανοποιητική.


  • Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα παπούτσια με το νυφικό

Όχι μόνο για να σιγουρευτείτε για το πόσο ταιριάζουν σε στιλ χρώμα και συνολική εικόνα αλλά και για να καθορίσετε το μήκος του νυφικού. Θυμηθείτε πως το ιδανικό (για ένα μακρύ νυφικό) είναι αυτό να τελειώνει 1εκ από το έδαφος.


  • Να ταιριάζουν με το μέρος που θα γίνει και ο γάμος και το γαμήλιο πάρτι – δεξίωση

Παίζει σημαντικό ρόλο το μέρος που έχετε επιλέξει για το πάρτι μετά την τελετή. Αν για παράδειγμα αυτό είναι ένα beach bar προφανώς τα παπούτσια δε θα είναι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Επίσης, αν τα παπούτσια λόγω του χώρου “κινδυνεύουν” να λερωθούν ... λάβετε τα απαραίτητα μέτρα.


Και τέλος, θα σας δώσουμε μερικές ιδέες και τα στυλ των νυφικών παπουτσιών μέσα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε τον καταλληλότερο για εσάς τύπο:

Flat 



Γόβα – High heel

Πέδιλο - Sandal


Πέδιλο flat


Εσπαντρίγιες




Peep toe


Και η τελευταία τάση για γάμους πάνω στην άμμο


Φορέστε τα μερικές φορές πριν την ημέρα του γάμου ώστε να πάρουν το σχήμα του ποδιού σας και εννοείται μην παραλείψετε ένα pedicure και μία περιποίηση των ποδιών μία ημέρα πριν το γάμο σας!

Η ώρα η καλή!!!! 

Ετικέτες: